Tarieven

Tarieven

Wij hebben in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars met uitzondering van Zorg en Zekerheid..

Vergoeding fysiotherapie voor jongeren tot 18 jaar

Jongeren tot 18 jaar krijgen de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie vergoed. Hebben deze behandelingen niet het voldoende resultaat? Dan vergoedt de zorgverzekeraar eventueel meer behandelingen (maximaal 9).

Jongeren met een chronische aandoening kunnen alle behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed krijgen. De aandoening moet dan op de Lijst chronische aandoeningen staan.

Vergoeding fysiotherapie 18 jaar en ouder

Heeft u geen chronische aandoening? Dan wordt de fysiotherapie niet vanuit de basisverzekering vergoed, maar vanuit uw aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen wat vergoedt wordt is afhankelijk van uw persoonlijke aanvullende verzekering.

Heeft u een  chronische aandoening die op de Lijst chronische aandoeningen staat? Dan krijgt u fysiotherapie en oefentherapie vergoed vanaf de 21e behandeling. U betaalt de eerste 20 behandelingen vanuit uw aanvullende verzekering.

Verwijzing of niet ?
U heeft geen verwijsbrief van uw huisarts nodig voor een bezoek aan de fysiotherapeut.

Prijzen fysiotherapie

Er gelden geen vaste prijzen voor fysiotherapie en oefentherapie. Onze prijslijst voor particuliere behandelingen, is marktconform, en  is hieronder weergegeven.
Tarieven vanaf 1 januari 2024.

Intake en onderzoek € 56,45
Behandeling fysiotherapie € 42,45
Behandeling manuele therapie € 59,47
Behandeling sportfysiotherapie € 59,47
Toeslag behandeling aan huis € 25,00
Niet nagekomen behandeling  € 35,50
Verslaglegging aan derden € 85,00