FysioXperts

Over ons & Specialisaties

Al jarenlang bevlogen van het vak, ieder met een eigen Xpertise maar hetzelfde onstopbare enthousiasme als gemeenschappelijke deler. Rost x Goossens = expertise in pure vorm van het bewegingsapparaat. Onze drang naar vooruitgang voor iedere cliënt hebben we gebundeld in onze praktijk FysioXperts in Wanroij.
David Goossens (1975) studeerde in 1997 af als algemeen fysiotherapeut in Nijmegen. Inmiddels heeft hij zijn master als fysiotherapeut en opleidingen gevolgd tot sport fysiotherapeut (IAS), orthopedisch manueel therapeut en dry needling. Vanaf de basis opleiding tot fysiotherapeut tot heden heeft hij een bijzondere interesse in de schouder. Sinds 2012 is hij verbonden aan het schoudernetwerk Noord-Brabant. Naast de schouder behoren de arm, nek en wervelkolom tot zijn specialisaties.

Huib Rost (1975)

algemeen fysiotherapeut, sportfysiotherapeut en Master Manueel Therapeut, studeerde in 1997 af als algemeen fysiotherapeut. Hij combineerde in de periode 1997-2008 zijn vak met een top sportcarrière als Olympisch triatleet. De ervaring die hij als topsporter opdeed, past hij nu dagelijks toe tijdens zijn werk: doelgericht, efficiënt en effectief handelen, met alleen de best onderbouwde behandelrichtlijnen van dit moment. Een speciale passie binnen het vak heeft hij voor 'de jonge atleet', de groep jonge sporters (9-18 jaar) in de groeispurt. Een doelgroep die, als ze geblesseerd raakt vaak het plezier in hun sport verliezen. Specialistische fysiotherapeutische begeleiding kan voor hun het verschil maken. Overige specialisaties: motor control training bij chronische lage rugklachten (Hodges), neurodynamica (NOI Group), peesrevalidatie en dry needling.

SPECIALISATIES

logo2Xperts die je optimaal in beweging brengen

Dorpsstraat 9,  5446 AM   Wanroij   Tel.: 0485-346504   info@fysioXperts.nl   - facebook.com/fysioxperts