FysioXperts

Over ons &
Specialisaties

We laten je graag kennismaken met ons team!

David Goossens (1975)

David studeerde in 1997 af als algemeen fysiotherapeut in Nijmegen. Inmiddels heeft hij zijn master als fysiotherapeut en opleidingen gevolgd tot sport fysiotherapeut (IAS), orthopedisch manueel therapeut en dry needling. Vanaf de basis opleiding tot fysiotherapeut tot heden heeft hij een bijzondere interesse in de schouder. Sinds 2012 is hij verbonden aan het schoudernetwerk Noord-Brabant. Naast de schouder behoren de arm, nek en wervelkolom tot zijn specialisaties.

Huib Rost (1975)

Huib is algemeen fysiotherapeut, sportfysiotherapeut en Master Manueel Therapeut. Hij studeerde in 1997 af als algemeen fysiotherapeut. Hij combineerde in de periode 1997-2008 zijn vak met een top sportcarrière als Olympisch triatleet. De ervaring die hij als topsporter opdeed, past hij nu dagelijks toe tijdens zijn werk: doelgericht, efficiënt en effectief handelen, met alleen de best onderbouwde behandelrichtlijnen van dit moment. Een speciale passie binnen het vak heeft hij voor ‘de jonge atleet’, de groep jonge sporters (9-18 jaar) in de groeispurt. Een doelgroep die, als ze geblesseerd raakt vaak het plezier in hun sport verliezen. Specialistische fysiotherapeutische begeleiding kan voor hun het verschil maken.
Overige specialisaties: motor control training bij chronische lage rugklachten (Hodges), neurodynamica (NOI Group), peesrevalidatie en dry needling.

Diede van Duren

Diede studeerde af als Algemeen fysiotherapeut in Nijmegen en werkt sinds 2017 in onze praktijk. Ze is gedreven om te zorgen voor het best passende behandelplan bij uw klacht.
U kunt voor vrijwel alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en voor sportblessures bij haar terecht.Daarnaast werkt Diede aan de beweegprogramma’s binnen onze praktijk. Heeft u een longaandoening (COPD of astma), Diabetes Mellitus type 1 of type 2(suikerziekte), obesitas (overgewicht) of Claudicatio Intermittens (etalagebenen) of ervaart u klachten als gevolg van corona? Dan gaat Diede graag met u aan de slag om te kijken hoe u om kunt gaan met het ziektebeeld, fitter kunt worden en daarmee de kwaliteit van leven kunt vergroten.Ze officieel gespecialiseerd vaat- en longtherapeut en is aangesloten bij het Chronisch Zorgnet (voorheen ClaudicatioNet).

SPECIALISATIES

logo2Xperts die je optimaal in beweging brengen

Dorpsstraat 9,  5446 AM   Wanroij   Tel.: 0485-346504   info@fysioXperts.nl   - facebook.com/fysioxperts