Over ons

David Goossens (1975)

David studeerde in 1997 af als algemeen fysiotherapeut in Nijmegen. Inmiddels heeft hij zijn master als fysiotherapeut en opleidingen gevolgd tot sport fysiotherapeut (IAS), orthopedisch manueel therapeut en dry needling. Vanaf de basis opleiding tot fysiotherapeut tot heden heeft hij een bijzondere interesse in de schouder. Sinds 2012 is hij verbonden aan het schoudernetwerk Noord-Brabant. Naast de schouder behoren de arm, nek en wervelkolom tot zijn specialisaties.

Huib Rost (1975)

Huib is algemeen fysiotherapeut, sportfysiotherapeut en Master Manueel Therapeut. Hij studeerde in 1997 af als algemeen fysiotherapeut. Hij combineerde in de periode 1997-2008 zijn vak met een top sportcarrière als Olympisch triatleet. De ervaring die hij als topsporter opdeed, past hij nu dagelijks toe tijdens zijn werk: doelgericht, efficiënt en effectief handelen, met alleen de best onderbouwde behandelrichtlijnen van dit moment. Een speciale passie binnen het vak heeft hij voor ‘de jonge atleet’, de groep jonge sporters (9-18 jaar) in de groeispurt. Een doelgroep die, als ze geblesseerd raakt vaak het plezier in hun sport verliezen. Specialistische fysiotherapeutische begeleiding kan voor hun het verschil maken.
Overige specialisaties: motor control training bij chronische lage rugklachten (Hodges), neurodynamica (NOI Group), peesrevalidatie en dry needling.

Diede van Duren (1996) 

Diede studeerde in 2017 af als algemeen fysiotherapeut in Nijmegen en werkt sindsdien ook in onze praktijk.  Ze is gespecialiseerd fysiotherapeut aangesloten bij het landelijk netwerk Chronish ZorgNet.  Dit is hét landelijk netwerk met gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met chronische aandoeningen, zoals perifeer arterieel vaatlijden (PAV, etalagebenen), COPD, astma, hartaandoeningen en COVID-hersteltraining Naast deze specialisaties kun je bij Diede terecht voor allerlei verschillende klachten en is ze gedreven om te zorgen voor het best bijpassende behandelplan. 

Jan Devogelaere (1960) 

Jan is sinds december 2023 toegevoegd aan het team FysioXperts. Hij is een sportieve en bevlogen Manueel-, Sport- en Psychosomatische fysiotherapeut en met de Belgische nationaliteit. Gedurende meer dan 30 jaar was hij eigenaar van een Belgische praktijk in Belgisch Limburg, waar ze zich specialiseerden in een actieve aanpak van musculoskeletale problematiek en chronische (pijn) problematiek. Met deze opgedane kennis/ervaring en veel enthousiasme wil hij het team van FysioXperts graag versterken en samen met de collega’s van elke patiënt een fitter en gelukkiger mens te maken.

Tiny Kollee (1965) 

Tiny is onze secretaresse sinds januari 2020 die het team van FysioXperts zowel front- als backoffice administratief ondersteund U kunt bij haar terecht voor het maken of verzetten van een afspraak, onduidelijkheden omtrent vergoeding van uw fysiotherapeutische behandeling vanuit de (aanvullende) verzekering of een vraag over uw factuur. 
Tiny is aanwezig op:
 
Maandag   08.30-12.30 uur  Woensdag 13.30-17.30 uur  
Vrijdag       08.30-12.30 uur 
Ook is ze te bereiken per mail via secretariaat@fysioxperts.nl 

Nancy Rooijendijk (1979)

Nancy ondersteund sinds juli 2023 het team van FysioXperts als facilitair- en secretarieel medewerkster. U kunt bij haar terecht voor het maken of verzetten van een afspraak. Nancy is aanwezig op:
Nancy is aanwezig op:

Maandag   09.30-12.30 uur   13:00-17:00 uur
Dinsdag 8.30-13.00 uur  
Donderdag       08.30-13.00 uur
Ook is ze te bereiken per mail via secretariaat@fysioxperts.nl